Ιστορικό

Αγρ. Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Κορωπίου

Mε ιστορία που ξεκινά από το 1934 στη σημερινή μορφή ο συνεταιρισμός με την επωνυμία Αγροτικός Συνεταιρισμός Κορωπίου, αναδιαμορφώθηκε το 1986 κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του Ν.1541/1985 και είναι ο μόνος που λειτουργεί σήμερα στο Κορωπί.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Αμπελώνας

Το κλίμα

H Aττική, βρέχεται ολόγυρα από θάλασσα. Η ευεργετική θαλάσσια αύρα δροσίζει τα ζεστά καλοκαίρια ενώ οι χειμώνες είναι ήπιοι. Παράλληλα οι ορεινοί όγκοι της Πάρνηθας και της Πεντέλης την προστατεύουν από τους ψυχρούς ανέμους.

Διαβάστε Περισσότερα

Πωλητήριο

Στο πωλητήριο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Κορωπίου θα βρείτε το εξαιρετικό μεσογείτικο κρασί, που παράγεται από τους παλαιούς αμπελώνες του Κορωπίου, με τη πλούσια γεύση και το φρουτώδες άρωμα, καθώς και την γνωστή σε όλους μας μεσογείτικη ρετσίνα, για το καθημερινό αλλά και το γιορτινό τραπέζι σας.

Διαβάστε Περισσότερα

O Συνεταιρισμός

Ιστορικό

Με έτος ίδρυσης το 1934, ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός στη σημερινή του μορφή αναδιαμορφώθηκε το 1986 ύστερα από συνένωση τριών συνεταιρισμών κατ’ επιταγήν του νόμου 1541/85.

Διαβάστε Περισσότερα

Σκοπός-Δραστηριότητες

  1. Ο συνεταιρισμός αποσκοπεί, με την ισότιμη συνεργασία και την αμοιβαία βοήθεια των συνεταίρων μελών του στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη και προαγωγή τους, μέσω μιας συνιδιόκτητης και δημοκρατικά διοικούμενης επιχείρησης.

    Διαβάστε Περισσότερα

Mέλη-Διοικητικό Συμβούλιο

Διοίκηση

Το καταστατικό του και ο τρόπος λειτουργίας του διέπονται από τις διατάξεις του νόμου 2810/2000 και έχουν τροποποιηθεί και εναρμονιστεί με τις διατάξεις του νόμου 4015/2011 και του νόμου 4384/16

Διαβάστε Περισσότερα